Zsigmond

IRflex is anders. Het is prettig om te werken en te weten dat alles voor je geregeld wordt. Je kan met vertrouwen naar de toekomst kijken, omdat je weet dat de voorwaarden gewoon goed zijn.

 

Ik heb in Nederland via andere uitzendbureaus gewerkt maar nu zie ik het verschil. Het belangrijkste is dat je met al je vragen bij IRflex terecht kan. En dat ook nog eens in je moedertaal!

Als een buitenlander in Nederland heb je in het begin heel veel vragen. Niet allen over het werk, maar ook over ander dingen zoals bijvoorbeeld huisvesting, de Belastingdienst, opleidingen en cursussen.

Met deze vragen kan ik ook bij IRflex terecht. Zo kan ik mijzelf focussen op mijn werk en wordt ik niet afgeleid door andere zaken die ook belangrijk zijn.

Imre

IRflex denk met mij mee. Hier wordt rekening gehouden met je privéleven en je verwachtingen. De voorwaarden zijn goed en ik ben zeer tevreden over de huisvesting.

 

Ik ben al een aantal jaar via IRflex werkzaam als verfspuiter. Ik vind het belangrijk om mij te binden aan een werkgever. Zo kan je optimaal in je werk groeien en een goede relatie opbouwen met je leidinggevenden en collega’s. Omdat mijn vrouw nog in Hongarije woont, helpt IRflex mij ook als ik vragen heb over mijn toekomst, die ik met mijn vrouw in Nederland verder wil opbouwen. Verder wil ik de Nederlandse taal beter leren spreken. IRflex kan me ook hierbij helpen.

De huisvesting is ook goed geregeld; het zijn familiehuizen waarbij je  beschikt over een eigen kamer.  De service en dienstverlening is goed en ze staan altijd voor je klaar.

Zoltan

IRflex is een goed bedrijf. Goed betekend voor mij betrouwbaar, duurzaam en behulpzaam tegelijk! Een organisatie met mensen waar je met veel plezier mee samenwerkt.

 

Betrouwbaarheid betekend voor ons Hongaren dat je voor lange tijd werk heb. Dat je de toekomst kan plannen, niet alleen voor jezelf maar ook voor je familie. IRflex is correct, want het loopt alles volgens de wetgeving in Nederland. Het contract, het salaris, de huisvesting, enz.

De medewerkers van IRflex zijn behulpzaam, als het gaat over werk, salaris maar ook andere dingen waar je een antwoord voor zoekt. Je moet wel proberen je zaken zelf te regelen maar je kan altijd bellen met een vraag of voor advies.

IRflex heeft het doel dat je zorgeloos aan het werk bent en dat je niet wordt afgeleid door problemen die misschien via je moedertaal snel opgelost hadden kunnen worden! 

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.